pasii unui machiaj de conturing

Pasii catre o forma a fetei perfecta

 

Hello my girls!

Dupa o aventura de cateva zile in Istambul, am revenit cu forte prospete si idei creative pe meleagurile mioritice. Subiectul zilei de astazi il face counturingul si ce tip de fata castiga in detrimentul celorlalte.

Cine spune ca o fata perfecta o poti avea doar daca ai fost inzestrata de natura cu ea? Atunci cand spun fata perfecta ma refer, bineinteles la chipul acela superb sculptat, la persoanele cu pometi proeminenti si fata ovala.

Insa, cine spune ca doar aceste norocoase se pot bucura de perfectiune? Cu putin retus, counturing, fiecare dintre voi se poate purta cu mandrie acest chip.

Counturing-ul face subiectul unei sedinte in cadrul cursurilor de make-up pe care le predau la scoala de make-up si una dintre sedintele cele mai dinamice si captivante pentru cursantele mele.

Jucandu-ne putin cu cateva nuante si tonuri de lumina putem obtine un chip perfect suculptat, nu-i greu sa atingi idealul daca urmezi cativa pasi si faci alegerile potrivite. In realizarea counturingului puteti aborda doua moduri diferite. Fie ca utilizati pudra bronzanta, fie ca optati pentru folosirea fondului de ten in nuante mai inchise si mai deschise, oricare varianta este buna. In ceea ce ma priveste, optez pentru cea din urma metoda.

Modelarea chipului este aplicabila oricarei persoane, indiferent de rasa, de forma fetei, culoarea ochilor sau a parului. Aceasta metoda este des abordata mai ales in machiajul de teatru sau film.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati in realizarea un counturing perfect

Primul pas – demachierea, tonifierea si hidratareabifore

 

Pentru a pastra un ten cat mai sanatos atat machiat, cat si in lipsa bazei, trebuie sa aveti grija, in permanenta, sa il demachiati, sa-l tonifiati si hidratati cu produse potrivite tipului vostru de piele.

Pasul doi – luminozitatea

aplicare corector

Dupa ce v-ati asigurat ca tenul este perfect curat si hidratat aplicati in cateva puncte cheie cateva linii de lumina utilizand un fond de ten de culoare alba. Zonele care au nevoie de luminozitate sunt: zona T, partea de sub ochi (aveti grija ca aici sa aplicati si un corector pentru cearcane), atat partea de sus cat si cea de jos a sprancenelor si pe barbie. Puneti putina lumina de o parte si de alta ale gurii.

Pasul trei – aplicarea unui fond de ten mai inchis decat cel pe care il utilizati de obicei

Creionati cateva linii pe tample pana aproape de jumatatea fruntii si pe osul zigomatic.

aplicare fond de ten inchis

Pasul patru – Intindeti si finisati fondurile de ten aplicate pe fata.blending

 

Urmand aceste sfaturi ati realizat atat baza de machiaj, cat si counturingul. Mai departe aplicati-va machiajul pe care doriti sa il purtati. 🙂machiaj final

 

Inapoi la pagina principala

Enjoy beauty!

Leave a Reply