fbpx

Pasionata de frumusete

Sunt Alina Brailescu si cred in frumusetea fiecarei femei.

Dupa cei doi ani de experienta ca profesor de makeup , am ajuns la concluzia ca femeile nu au nevoie de motive pentru a arata bine , acesta reprezinta scopul lor.

Fie ca vrei doar sa stii ce anume te avantajeaza , ce culori sa folosesti pentru a iti pune trasaturile in evidenta sau iti doresti sa iti construiesti o cariera in domeniul fashion , eu sunt aici pentru a te tine la curent cu ce se mai poarta in functie de sezon , iti voi da sfaturi care trebuie urmate in anotimpul rece si voi explica pasii unui machiaj corect.

Imi place sa admir o frumusete naturala , nu sunt adepta incarcarii tenului cu multe produse si am reteta unui astfel de machiaj , care se poate realiza doar in zece minute!

Ritmul in care traim pare ca nu ne mai permite sa aratam bine fara sa acordam ore aspectului nostru , dar eu va asigur ca este posibil.

Nu uitati ca frumusetea vine din interior si ca ea contribuie in permenenta la starea noastra de bine. Recomand cu caldura consumarea apei , folosirea unei creme hidratante , care se poate cumpara si de la Plafar , respectarea orelor de somn si daca este posibil si achizitionarea unei ape termale , care este foarte benefica.

Despre machiaj si mai multe , in curand pe blog .

As fi incantata daca ati trimite si dumneavoastra sugestii cu subiecte de care sunteti interesate si lucruri utile pe care ati dorit sa le cunoasteti dintotdeauna despre machiaj.

 

O saptamana plina de FRUMUSETE!

Leave a Reply