• BEAUTY&GLAMOUR; MAKE-UP SI EDITORIAL MAKE-UP WORKSHOPS  •

Workshopul va fi sustinut in zilele de 13 si 14 septembrie, intre orele 10.00 – 18.00.
Perfectioneaza-ti abilitatile de make-up artist alaturi de Einat Dan, renumit Master Make-up Artist International. In doua zile de workshop vei invata secretele din spatele machiajelor de Beauty&Glamour; make-up si Editorial Make-up. Fiecare atelier este proiectat atfel incat sa raspunda necesitatilor tale de a invata prin demonstratie, discutii, coaching de la un master in arta machiajului. Ai oportunitatea sa inveti tehnici inedite ce te vor lansa si avansa intr-o cariera de success ca make-up artist.

ZIUA I

Fashion make-up pentru editoriale si fashion show-uri, trend-uri, tehnici si culori ale sezonului
Einat Dan va prezenta diferite tehnici pentru make-up artisti profesionisti, iti va impartasi secrete si trucuri ale artei machiajului, din lunga sa cariera. Vei invata cum sa lucrezi curat, cum sa combini culorile sezonului si cum sa creezi machiaje pentru editoriale de fashion si show-uri de moda, si care este diferenta dintre cele doua.

ZIUA II

Extreme beauty si avant garde make-up, importanta detaliilor in machiaj, cum sa folosesti produsele de bodypainting in machiaje de beauty.
Einat te va invata magia machiajului creativ, cum sa combini culorile, cum sa creezi prin machiaj opera de art ape chipul modelului tau.
Dupa partea teoretica, Master Make-up artist-ul, va oferi o demonstratie pe ritmul muzicii, oferind un show unic si special, moment asteptat la toate workshop-urile la care participa.

Einat Dan, supranumita si “Queen of details”, este recunoscuta international pentru originalitatea si creativitatea machiajelor sale. Cu o experienta de peste 20 de ani, Dan s-a facut remarcata atat pentru machiaje de beauty si fashion cat si body painting, transformand fiecare machiaj in opera de arta. Ca dovada a excelentei sale, portofoliul sau include FENDI, VALENTINO, VIVIENNE WESTWOOD, VOGUE, ELLE, premii la concursuri internationale si nominalizari la festivaluri de film, multe dintre ele castigandu-le.

Locurile sunt limitate - maxim 20 de persoane.

Informatii despre plata: Se poate face cash la sediul firmei sau in contul IBAN prin ordin de plata in baza facturii fiscale. Pretul include accesul la cele doua zile de workshop si modelele.

Taxa de acces 350 Euro, absolventele scolii de machiaj ABA beneficiaza de tarife preferentiale.


1 1 1 1 1 1 1
 

Inscrieri
Modulul: