• Despre noi •

Suntem o echipa tanara si profesionista ce vine in sprijinul femeilor care doresc sa invete arta machiajului la cele mai inalte standarde. Fie ca vrei sa inveti pentru tine sau iti doresti sa intri in fascinanta lume a make-up artistilor, la noi vei gasi intotdeauna o abordare profesionista adaptata nevoilor tale. ABA Make-up School este un program educational, profesional conceput, ce isi propune sa ofere femeilor o platforma solida de informatii din industria beauty ce le va ajuta sa isi construiasca increderea in ele si in abilitatile lor. Tehnicile de predare a cursurilor au fost dezvoltate si perfectionate pentru a raspunde celor mai exigente cerinte. In cadrul fiecarui modul, trainerii nostri vor avea o abordare teoretica a pasilor ce trebuiesc urmati intr-un machiaj, sustinuta de demonstratii de make-up, dar si o abordare practica in care, sub atenta noastra indrumare vei invata secretele unor machiaje perfecte. La cursurile de machiaj ABA Make-up School beneficiezi de sala de curs special amenajata si dotata, produse cosmetice si pensule, instruire profesionista, sfaturi si consiliere personalizata.

Trainer Coordonator
Cursurile sunt sustinute de Alina Brailescu, make-up artist care s-a remarcat mai ales în fashion, fiind recunoscuta in lumea modei pentru creativitatea si originalitatea sa. Experienta ei cuprinde colaborari cu show-uri de moda ca Avanpremiere Fest, Pasarela Evenement sau prezentarile celor mai in voga fashion designeri din Romania, dar si in numeroase reviste de profil de la noi. Dupa mai bine de doi ani si peste 200 de cursanti, Alina continua sa predea cursuri de make-up in cadrul academiei sale de make-up. În fiecare săptămână, ea imparte din experienta acumulata in culisele celor mai importante show-uri de moda din Romania.
Trainer efecte speciale
Corina Brailescu – sustine sedintele de efecte speciale in cadrul modulului Avansat. Carieria Corinei a inceput in anul 2004, si s-a facut remarcata mai ales pe machiaj de film si televiziune. A avut numeroase colaborari cu case de productie precum SAGA Film, Castel Film, Media Pro, Domino Film, Film Factory, Carter Film etc. Printre proiectele de succes ale Corinei este si filmul Periferic in regia lui Bogdan Apetrei, film, cu care in anul 2012 obtine prima sa nominalizare la Premiile GOPO. Alte proiecte pe care le-a realizat sunt: Blood and chocolate ; Fire & Ice; S-a furat mireasa; Ho ho ho 2; Ceva bun de la viata, American Turist etc. Reclame : Fairy; Bonux; Dots; Raiffeisen; BCR; BRD; CEC Bank etc.