Retrospectiva anului 2015, Wish list-ul pentru 2016!

Draga mea iti doresc un An Nou, minunat, linistit, plin de tine si de toti cei dragi, armonios, fructuos, cu multe experiente unice si mai ales multa dragoste. _P9A9616

Am lasat ca ultimele urme ale lui 2015 sa plece fara a le goni. Curatirea hornului cu amintiri si concluziile le trag la cateva zile dupa intrarea in noul an. Fiecare an imi lasa la final un cadou: o cutie plina cu amintiri frumoase si ceva mai multa experienta.

Pentru mine anul ce tocmai s-a incheiat a fost un an reusit, plin de surprize, realizari, impliniri, experiente noi, esecuri, dar mai ales experienta! Experienta de a intalni oameni frumosi, pasionati, curajosi, gata sa o ia oricand de la capat (Alina Marina, asta esti tu!), minunati de-a dreptul, fiecreia/uia dintre voi ca multumesc ca faceti parte din viata si amintirile mele.

Pentru 2016 am cateva dorinte pe care mi-ar placea sa le indeplineasca:

  • Sa intalnesc oameni cel putin la fel de frumosi ca in anii trecuti
  • Sa imi ofere oportunitatea sa gresesc pentru ca doar asa ne putem perfectiona
  • Sa imi deschida usi noi
  • Sa depasesc limite si bariere
  • Sa muncesc cu aceeasi pasiune

Promit sa te ajut si eu sa imi indeplinesti aceste dorinte!

Imi doresc la fel de mult ca scoala de machiaj, pe care eu o am, sa creasca, sa inoveze si sa fie mereu in topul preferintelor voastre ca si pana acum!  Sa scriu mai des pe blog, aici m-ar ajuta tare mult sa veniti cu sugestii de subiecte!

 

Bun venit 2016, la revedere si multumesc pentru tot 2015!

Trackbacks and pingbacks

    No trackback or pingback available for this article.